Proff
Proff
Annonce
Annonce

Kooperativet Heimdal A.M.B.A

CVR-nr42783684
AdresseStaldgade 66 st, 1699 København V

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2022- DKK
Resultat før skat 2022- DKK
SelskabsformAndelsselskab (-forening) med begrænset ansvar
Etableret2021
Antal ansatte

Nøgletal

Likviditet
Kan ikke beregnes
Afkastning
Kan ikke beregnes
Soliditet
Kan ikke beregnes
Regnskab2022
Nettoomsætning-
Bruttofortjeneste-
Årets resultat-
Egenkapital i alt-
Status balance0
ValutakodeDKK
Nettoomsætning
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

AdresseStaldgade 66 st, 1699 København VPostadresseStaldgade 66 st, 1699 København V
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Formål
Virksomhedens formål er: At fremme medlemmernes fælles interesser gennem deres deltagelse i virksomheden som aftagere, leverandører, ansatte eller på anden lignende måde, hvor virksomhedens overskud, bortset fra eventuel sædvanlig forrentning af indskudt kapital, forbliver i virksomheden til fælles formål, fordeles blandt medlemmerne i forhold til deres bidrag til virksomhedens drift, omsætning og udvikling, eller uddeles til almennyttige aktiviteter i overensstemmelse med dens formål. At drive erhvervsmæssig og almennyttig virksomhed, oplysning, undervisning og fremme af gode muligheder for selvstændig virksomhed, praktik, uddannelse og beskæftigelse inden for information, kommunikation, produktion og distribution af spillefilm, dokumentarfilm, kortfilm, video- og tv-programmer, kooperativt samarbejde indenfor branchen samt beslægtede aktiviteter. At danne ramme om fælles kapacitetsopbygning og kapacitetsudnyttelse på områder, hvor samarbejdet kan medføre stordriftsfordele, synergi og innovation. At fremme samvirke mellem medlemmerne ved at eje, medeje, leje, drive og dele lokaler, faciliteter og udstyr, indkøbe, udvikle, producere og levere varer og tjenesteydelser til brug for medlemmerne i deres virksomhed, samt ved at dele kompetencer, ressourcer, information, viden, erfaringer, idéer og udviklingsmuligheder. At koordinere og administrere opgaver af fælles interesse, herunder ansøgninger, tilbud og aftaler, udviklings-, dokumentations- og kampagneopgaver samt bogholderi- og regnskabs-mæssige opgaver og lignende for foreningen og dens medlemmer. At ansøge, eje, medeje, drive og administrere projekter m.v. i overensstemmelse med dens formål, beslutninger og aftaler. At følge internationalt anerkendte værdier og principper for kooperativer som vedtaget af International Co-operative Alliance (ICA).
Juridisk navnKooperativet Heimdal A.M.B.ACVR-nr42783684SelskabsformAndelsselskab (-forening) med begrænset ansvarNACE-branche
591110 Produktion af film og videofilm
DirektørJulie Bezerra Madsen
AdresseStaldgade 66 st, 1699 København VPostadresseStaldgade 66 st, 1699 København VStartdato21.08.2021
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Kooperativet Heimdal A.M.B.A

CVR-nr: 42783684

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger